Menu

Menu Weselne 1

Menu Weselne 2

Menu Weselne 3

Dodatkowe atrakcje

 

Menu 1


Obiad: 
rosół z makaronem, roladki schabowe w sosie leśnym z borowików na śmietanie 
mięsa do wyboru na życzenie takie jak: schab z żurawiną, karkówka pieczona, bitki wołowe w sosie własnym, pierś po parysku z pieczarkami, devolay, rolada śląska wołowa w sosie lub inne), ziemniaczki z wody, kluseczki śląskie oraz zestaw surówek na życzenie lub inne propozycje: surówka wiosenna z białek kapusty, czerwona kapusta,marchewka z chrzanem ze śmietaną, buraczki na zimno lub ciepło w śmietanie.


Kawa,herbata bez ograniczeń podawana z dzbankach na podgrzewaczach.


Zimna płyta podawana bez ograniczeń i gramatury: 
wędzona szynka z komina, baleron wiejski, pieczone pasztety z pieca, galantyna, tradycyjna sałatka jarzynowa, sałatka meksykańska z kurczakiem podawana z chipsami nachos (lub wiele innych na życzenie Państwa do uzgodnienia), tradycyjny śledzik w oleju z cebulką, ryba po grecku z warzywami, roladki szynkowe z nadzieniem chrzanowym, tym baliki z kurczaka, pieczone kuleczki z indyka za sosie czosnkowym, faszerowane jajka na dwa sposoby (pieczarkami, żółtym serem i zieloną pietruszką lub szynka, szczypiorek).

Kolacja I do wyboru:

  • Szaszłyk z ryżem po francusku i surówką szwedzką 
  • Bryzol z ziemniakami po bawarsku 
  • Pałeczki w miodzie po bałkańsku z ryżem lub ziemniaczkami


Kolacja II: do wyboru:

  • Barszcz z krokietem
  • Żurek z jajkiem i frank futerkami